fbpx

PERHATIAN: Khas untuk yang ada masalah lutut dan sendi. Ini berita baik untuk anda.

AKHIRNYA DIBONGKARKAN!

MASALAH SAKIT LUTUT & SENDI

“Produk untuk sakit lutut paling berkesan saya pernah cuba, 2 tahun menderita, kini dah boleh solat macam biasa”

Kenal Pasti Masalah Anda

Adakah anda perasan atau kerap mengalami masalah?

+ Lutut kelihatan Lebam & Bengkak.
+ Lutut terasa lemah dan kurang stabil ketika berdiri lama.
+ Lutut berbunyi ketika berjalan ataupun ketika dibengkokkan ketika duduk/bersila.
+ Terasa sakit bila terlalu lama mencangkung
+ Sukar untuk menggerakkan lutut.
+ Sukar solat dengan sempurna.

Jika Ya, Baca Ini Sampai Habis..

Saya dah bantu ratusan pesakit yang mengalami masalah berkaitan saraf & sendi. Kami hasilkan dari fomulasi 10 ramuan herba yang sangat berkesan untuk rawatan bagi masalah otot dan saraf dan telah diamalkan oleh perubatan tradisional dengan pelbagai kaedah.

prdk.png

Bagaimana Have Membantu Masalah Sakit Lutut Anda ?

Have, produk yang bersifat minyak dihasilkan melalui Nano-Teknologi, molekul minyak yang sangat halus, hingga mampu diserapkan kedalam lapisan kulit anda dalam tempoh masa yang singkat.

Cara Penggunaan Yang Disarankan

Spray dan sapu di bahagian yang sakit dan bermasalah, dan anda akan rasai kesannya 2-3 minit selepas semburan.

Adakah Produk Ini Selamat ? Ya.!!

photo62173357268995711232.jpg
KKM dari Kementerian Kesihatan Malaysia
photo621733572689957112932PG.jpg
Mendapat Sijil Kelulusan Halal (JAKIM)
photo6217335726899571129-copy.jpg
Ujian Makmal Antarabangsa Disahkan selamat tidak mengandungi bahan berbahaya

Testimoni HAVE!

   Lihat apa kata pengguna kami selepas guna have ni.. 

Saya rasa ok, dan berkesan.. Lutut saya yang sebelum ini bermasalah kini setelah guna HAVE boleh bergerak lancar tanpa kesakitan lagi..

Zeera Ayunis

Penjawat Awam

Alhamdulillah saya dah guna. Memang berkesan. Saya guna 2 kali saja. Sebelum ni lutut kiri saya tak selesa bila nak bangun dari sujud atau duduk.

Pn. Afifah Mat Ali

Pesara Guru

Saya dah cuba.. Alhamdulillah memang mujarab. Dah 2 bulan akak solat atas kerusi. Spray HAVE ni nampak serasi. Lutut tak adalah rasa bisa macam dulu.. Hilang. Alhamdulillah.

Cikgu Norizah

Guru Sekolah

Alhamdulillah saya dah beli tahun lepas. Mak saya guna dia kata lutut dah makin ok. saya pun ada masalah lutut especially bila nak sujud lutut selalu berbunyi. Alhamdulillah sekarang dah ok.

Mohd Azmi

Peniaga

Ummi baru jah pakai satu kali.. Alhamdulillah. Ada rasa perubahan, Insyallah akan terus guna HAVE. semoga hilang nanti kesakitan yang di rasa.

Rosnah Abdullah

Pereka Grafik

Bagus puan. Mula saya guna untuk sakit lutut dah baik. Suami saya guna sakit sendi lepas tu syor pada kawan.

Periachi

Egen Insuran.

Hari ni anda SANGAT SANGAT BERTUAH bila anda order sekarang!

Jika anda order sekarang, kami ada tawaran 6 Freegift bernilai sehingga RM147.90 secara PERCUMA.

Bonus-bonus ini akan diberi hanya jika order di laman ini sahaja. Anda akan dapat semua bonus ini HANYA jika anda order sekarang.​

Free Postage (RM15)

Free Sejadah Gebu (RM69)

Free Guard Lutut (RM29)

Free Kinoki (RM13)

Free Sanitazer (RM8)

Free Flyers (RM3)

Bukan tu Jer.. Jika anda ORDER SET BORONG atau SET COMBO, anda berpeluang untuk MENANG SET GINTELL yang BERHARGA RM2084! ORDER SEKARANG SEBELUM MASA OFFER TAMAT!

(Peraduan Beli & Menang Hadiah Sebanyak RM2084 ini hanya untuk anda yang beli set super COMBO dan set BORONG sahaja dalam 1 resit.)

Order sekarang, bayar pada posmen DHL ketika barang sampai. Amacam?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

Barang akan sampai dalam 5-7 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen DHL ketika barang sampai.

Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

Cas tambahan RM10 dikenakan pada pelanggan.

*COD hanya untuk semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak tidak disediakan perkhidmatan COD

*Tertakluk kepada kawasan liputan pihak kurier DHL.

Tunggu apa lagi?
Pilih pakej anda dibawah dan order sekarang sebelum terlambat!

JANGAN LEPAS PROMOSI INI!!!

BEST SELLING

SET BORONG
(5 Botol HAVE)

RM600

RM250

5 Botol Have
 FREE Sejadah
 FREE Postage
 FREE Guard Lutut
 FREE Kinoki
 FREE Sinitazer
 FREE Flyer

FAST SELLING

SET COMBO
(3 Botol HAVE)

RM360

RM180

3 Botol Have
 FREE Postage
 FREE Guard Lutut
FREE Kinoki

SET BIASA
(1 Botol HAVE)

RM120

RM70

1 Botol Have
FREE Postage

*Pakej Paling Rugi

Penghantaran Pantas! 1-3 hari bekerja menggunakan Kurier J&T Express.

100% Jaminan Pulangan Wang Sekiranya produk tidak berpuas hati dengan produk

100% Puas Hati Instant effect 20 saat & masalah lutut rasa perubahan.

100% Jaminan Kualiti & Keselematan Terjamin

Dengan setiap pembelian, anda akan mendapat produk yang dikilangkan dan dibungkus di Malaysia dan menjalani prosedur kawalan kualiti yang ketat bagi menjamin keselamatan pengguna. Kami komited dalam menyediakan produk berkualiti tinggi supaya anda mendapat manfaat dan kesan terbaik daripada HAVE HERBAL SPRAY.

HAVE HERBAL SPRAY

Soalan-Soalan Popular

Klik soalan dibawah untuk dapatkan jawapan bagi menjawab keraguan anda

HAVE Herbal Spray adalah produk berasaskan waterbased dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Jika kulit merah-merah, sila rujuk pakar.

Produk ini tak bahaya. Semua bahan-bahan yang digunakan adalah selamat untuk digunakan dan memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor rujukan: NOT180701436 dan telah mendapat Halal dari JAKIM dengan nombor rujukan: MS2200:2008

Produk ni sesuai untuk semua peringkat umur, bagaimanapun kanak-kanak yang berumur 5 tahun kebawah seeloknya disapu nipis berperingkat.

Insyallah, produk ni instant effect. Kebiasaan lepas apply je 10 saat akan merasakan perubahan pada lutut. Dengan teknologi ‘Nano Herba’ yang digunakan dalam HAVE melegakan terus punca sakit lutut tanpa mengharapkan ubat tahan sakit.

Produk ni tak bahaya. Semua bahan-bahan yang digunakan adalah selamat untuk digunakan dan mematuhi piawaian dan peraturan kebangsaan melalui pensijilan dari Standard Global Services (SGS Malaysia) dengan no rujukan: CRSSAT/18/0701.

Sebotol HAVE Herbal Spray ni mengandungi 30ml dan boleh tahan 60 hari bergantung pada kekerapan penggunaan.

Proses postage mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, Hubungi team Kami 013-6408162.

Jika ada masalah pembayaran dan parcel boleh hubungi kami 013-6408162